Fekete gyöngy chili paprika növényem fa kockában

5 200 Ft

Kategória:

Leírás

A feketegyöngy chili paprika ajándék tökéletes meglepetés lehet szeretteink számára, hogy kifejezzük vele örök szeretetünket. Különlegessége mellett, hasznos és környezetbarát ajándék is egyben. Mosolyogva szüretelhetjük le egzotikus terméseinket. Egyedi köszönő ajándék bármilyen alkalomra.
A szett két nevelésre alkalmas!
A feketegyöngy chili paprika ajándék csomag tartalma: – 1 db fa kocka kaspó – 2 db tőzegkapszula, mely 2 nevelésre alkalmas – 4-5 db Fekete gyöngy chili paprika mag.
A kocka anyaga: Bükk A kocka mérete: 7.5 cm X 7.5 cm X 7.5 cm
Lehetőleg tartsd a növényt fényes, meleg helyen és öntözd rendszeresen alulról, hogy ne száradjon ki az ültetőközeg. A tőzegkapszulát a növénnyel együtt ültetheted át, a talajban teljesen lebomlik. Kérlek, ügyelj a gondozási útmutatóban leírtak betartására, hiszen a magok csak a megfelelő körülmények biztosítása mellett csíráznak sikeresen.
Gondozási útmutató: Öntsünk vizet a Kocka mélyedésébe, majd helyezzük bele a tőzegkapszulát úgy, hogy a lukas oldala legyen felfelé. Addig pótoljuk alá a vizet, amíg teljesen meg nem dagad. Bontsuk ki a magokat tartalmazó tasakot, majd helyezzünk egy, vagy legfeljebb két magot a tőzegkapszula mélyedésébe. Ezt követően csak arra kell ügyelnünk, hogy az ültetőközeg mindig nedves maradjon, és biztosítsuk a magoknak a megfelelő csírázási hőmérsékletet (25-30C). Csírázási idő: 1-3 hét. Miután a magok kikeltek, tartsuk a növényt világos helyen. Átültetése 4-6 leveles állapotban esedékes nagyobb cserépbe, tápdús talajba.

Kiszállítás: 1-3 munkanap

Kérdésed van? Írj nekünk a lavivienneinfo@gmail.com-os címünkre és a lehető leghamarabb válaszolunk Neked. 🙂

SKU: nov-012
Vonalkód: 5999113205363

Olvasd el történetünket: https://www.lavivienne.hu/rolunk/

Kövess minket az újdonságokért: https://www.facebook.com/viragtartositas

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fekete gyöngy chili paprika növényem fa kockában” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0