Hogyan működik a virág tartósítás?

01.

Első körben egyeztetjük Veled az elképzeléseidet, menyasszonyi csokor esetén arról, hogy pontosan milyen terméket/termékeket szeretnél készíttetni és minden felmerülő kérdésedre válaszolunk. Ezt követően, amennyiben elégedett vagy, megbeszéljük az esküvő időpontját és hogy mikor tudjuk átvenni a virágokat. Ezután nincs más dolgod, mint élvezni életed egyik legszebb napját. 🙂 Amikor megtartottátok az esküvőt, az egyeztetések alapján átvesszük csokrodat. 

Préselve szárítás

02.

Amint kézhez kapjuk a növényeket/virágokat megkezdődik a konzervációs folyamat. Egy különleges gél segítségével elnyerjük a virágok víz tartalmát úgy, hogy közben a rendkívül érzékeny pigmentek megmaradjanak. Ennek a technikának a segítségével a virágok megközelítőleg ugyan abban az állapotban maradnak, ahogyan mi átvettük és hosszú időn keresztül megőrzik szépségüket. A virágok konzerválása fajtától függően akár 3-4 hetet is igénybe vehet. 

03.

A tartósítás befejezése utána, a virágokat megtisztítjuk és küldünk számodra több elrendezési lehetőséget, melyek közül válogathatsz, hogy milyen stílusban, mely elemeket szeretnéd viszontlátni a kész termékben. Mindaddig egyeztetünk, amíg meg nem találjuk a legtökéletesebb kompozíciót. Ezt követi a gyantába öntés folyamata, ahol elnyeri végleges formáját. És hosszú munkálatok után végre kézhez kaphatod életed egyik legszebb emlékét. 🙂 

virágtartósítás velünk

Kérdésed van?

Írj nekünk a lavivienneinfo@gmail.com-os címen és mi a lehető leghamarabb válaszolunk.

0
    0
    Kosár